Să desfășurați o afacere legitimă și în aceeași timp să plătiți impozite rezonabile?

Da, este posibil! Înscrieți-vă la o consultație cu specialistul sau încheiați un contract pentru servicii complete de contabilitate!
Oferim servicii de evidență, raportare financiară și fiscală, precum și consultanță în domeniul dreptului comercial, fiscal și civil.

Vezi detalii
Serviciile noastre

Lucrăm diferit

Старт-ап

Start-up

Implementăm legal ideea unei afaceri noi, oferim ajutor cu alegerea celui mai potrivit regim de impozitare, depunerea actelor la Agenția Servicii Publice, bancă, Biroul national de Statistică, CTIF, înregistrarea mașinilor de casă și control etc.

Старт-ап

Suport

Efectuăm contabilitate primară (facturi acceptate și emise, conturi și ordine de plată, actele de verificare a decontărilor, calcul salariilor și acte de personal), dările de seamă (lună, trimestru, an), ne ocupăm de restabilirea contabilității, facem inventarierile.

Старт-ап

Consultații

Oferim redactarea și corectarea contractelor (locațiune, leasing, vânzare-cumpărare), verificarea riscurilor fiscale și legalitatea acțiunilor planificate, garantăm un studiu cuprinzător al problemei și confidențialitate datelor personale.

Știm cum ar trebui să funcționeze afacerea dvs.!

Despre noi

Sage-M Group SRL – este o companie care oferă servicii de contabilitate, raportare financiară și fiscală, precum și consultanță în domeniul dreptului comercial, fiscal și civil.

Lucrul nostru se bazează pe anii de experiență contabilâ în diferite domenii ale antreprenoriatului, confirmate de numeroase certificate de participare la programe de educație continuă. Monitorizăm în timp modificările recente ale legislației și vă oferim cele mai bune soluții pentru afacerea dvs.

Specificul companiei: start-up-uri, întreprinderi micro și mici, cu numărul de angajați până la 10 persoane.

Sage-M Group SRL

Economie

Atunci când externalizați contabilitatea, nu este necesar să plătiți impozite la salariu, concedii sau foi de boală, să procurați un program special pentru evidența contabilă și să mențineți un loc de muncă

Convenabilitate

Nu vă încărcăm cu informații sau documentații inutile, ne ocupăm de sortare și arhivare. În plus, ne puteți contacta în orice moment convenabil, răspunsurile la întrebările dvs. vor fi clare și explicite.

Calitate

Pe lângă profesionalismul garantat, educația superioară și competența în contabilitate, colaborăm cu fiecare client obiectiv și în parte, oferim o evaluare independentă a situației dvs.

Aveți o întrebare?

Adresați-o specialistului nostru și obțineți un răspuns cât mai curând posibil.

Pune o întrebare
Beneficiarii serviciilor noastre au încredere în noi

Opiniile clienților